OSNOVAN SAVET ZA BEZBEDNOST U ĆUPRIJI: Predsednik opštine ujedno i čelnik ovog tela

Z. Rašić

17. 06. 2021. u 18:20

U GRADU na Moravi održana je Konstitutivna sednica Saveta za bezbednost kao opštinskog tela koje je osnovano sa ciljem da vodi računa o ukupnoj bezbednosti na teritoriji ćuprijske opštine.

ОСНОВАН САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ У ЋУПРИЈИ: Председник општине уједно и челник овог тела

Foto: Opština Ćuprija

Predsednik ovog saveta je čelnik te lokalne samouprave Jovica Antić, dok će funkciju zamenika predsednika saveta obavljati Nikola Kragović, načelnik Policijske stanice u tom gradu.

U Savetu za bezbednost su još predsednik Skupštine opštine Ćuprija Ninoslav Erić, zamenik predsednika opštine Vladimir Vasiljević, komandir Policijske stanice Ivan Simić, Nebojša Lojpur iz komande Garnizona, zatim direktori ćuprijske Opšte bolnice i Doma zdravlja Slobodan Gajić i Zorica Čenić i direktor ZZJZ “Pomoravlje” Goran Radovanović. Doprinos radu ovog saveta daće još načelnica Opštinske uprave Ćuprija Milica Cvetković, direktorka Centra za socijalni rad Dragana Mihajlović, predsednici Osnovnog i Prekršajnog suda Irena Spasić i Nenad Petrović, te Osnovni javni tužilac Marina Makarijev.

Na Osnovačkoj sednici usvojen je, između ostalog, Pravilnik o radu, a o bezbednosnim rizicima i izazovima koje treba preduprediti govorio je predsednik tog tela i Opštine Jovica Antić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna