SABALENKA SILOVITO PROTIV KOLINS: Zakazala reprizu finala iz Madrida

Novosti online

17. 05. 2024. u 07:52

U finalu masters turnira u Rimu u ženskoj konkurenciji ponovo ćemo gledati okršaj dve najbolje teniserke sveta - Ige Švjontek i Arine Sabalenke.

САБАЛЕНКА СИЛОВИТО ПРОТИВ КОЛИНС: Заказала репризу финала из Мадрида

Foto: Profimedia

Nakon što je Švjontekova sa 2:0 (6:4, 6:3) eliminisala Koko Gof, i Sabalenka je nadigrala drugu Amerikanku, Danijel Kolins.

Kolins je prva stigla do prilike za brejk, ali je Sabalenka prva uspela da oduzme poen na servis rivalke i da povede 3:1. Kolins se vratila u igru brejkom u sedmom gemu, ali je nakon brejka pretrpljenog u 12. gemu, koji je Sabalenki doneo prvi set, bila neprepoznatljiva na terenu.

Foto: Profimedia

U drugom setu je beloruska teniserka bila dominantna, napravila je dva brejka – jedan na početku, drugi na kraju, i tako se plasirala u finale.

Švjontekova i Sabalenka su se do sada sastale deset puta, sedam pobeda ima Poljakinja. Iga igra za 21, a Arina za 15. titulu u karijeri. Ove godine su odmerile snage samo jednom – u finalu u Madridu kada je Iga Švjontek slavila 7:5, 4:6, 7:6.

Švjontekova i Sabalenka su bile rivalke i u finalu mastersa u Madridu, a tada je sa 2:1 u taj-brejku trećeg seta titulu slavila Poljakinja.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!