KRAJ ZA LAJOVIĆA: Srbin zaustavljen u četvrtfinalu Buenos Ajresa

Tanjug

16. 02. 2024. u 20:28

SRPSKI teniser Dušan Lajović eliminisan je u četvrtfinalu turnira u Buenos Ajresu od Argentinca Fakudna Dijaza Akoste, koji je bio bolji rezultatom 2:0 (6:4, 6:3).

КРАЈ ЗА ЛАЈОВИЋА: Србин заустављен у четвртфиналу Буенос Ајреса

G.Šljivić

Trenutno 87. na ATP listi je već u drugom gemu prvog seta stigao do brejka i nakon toga uspeo da nametne svoj tempo igre. Lajović se vratio u meč sa brejkom u devetom gemu ali je svoj naredni servis gem izgubio vrlo lako.

U drugom setu Lajović je zaigrao agresivnije, no to nije bilo dovoljno za povratak u meč i potencijalni preokret.

Dijaz Akosta je došao do novog brejka u šestom gemu, dok je Srbin propustio po brejk loptu u trećem gemu. Potom je momak koji rođen baš u Buenos Ajresu mirno priveo kraju meč koji je trajao 80 minuta.

Argentinac je na ovaj način uspeo prvi put u karijeri da obezbedi polufinale ATP turnira, a tamo će se sastati sa boljim iz meča Sebastijan Baez - Federiko Korija.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPKINJE NAPREDOVALE: Izašla je nova VTA lista, Švjontek ubedljivo prva, Olgda Danilović i Natalija Stevanović skočile na lestvici