"JA SAM DETE RATA"! Novak Đoković poslao moćnu poruku Izraelu i Palestini

Novosti online

02. 11. 2023. u 09:06

OPTUŽIVALI su Novaka Đokovića da ćuti i podržava rat između Izraela i Hamasa, da je rusofil i veliča napade na Ukrajinu, a on je u stvari jedna savršena osoba koja svima šalje ljubav i mir.

ЈА САМ ДЕТЕ РАТА! Новак Ђоковић послао моћну поруку Израелу и Палестини

Foto: Goran Čvorović

Tako je bilo posle prve pobede na mastersu u Parizu nad Tomasom Martinom Ečeverijom. Novinare je zanimalo Novakovo mišljenje o sukobima Izraela i Palestine, a njegov odgovor je moćna poruka zaraćenim stranama.

- Kao dete rata, veoma sam povređen zbog toga šta se događa u svetu. I događa se već neko vreme, ne samo u ratu Izraela i Palestine, već i na Bliskom istoku i širom sveta. Moje srce je uz civile koji pate - rekao je Novak.

Đoković je izrazio nadu da će sukobi biti što pre završeni.

- Nadam se da će sve biti završeno veoma brzo. Uvek sam za mir i to je moja poruka. Šaljem im ljubav - rekao je on. Za vreme teniskog turnira u Parizu, rat na Bliskom istoku bukti već mesec dana i živote gubi veliki broj civila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori