HAČANOV: Morate da igrate dobar šah sa Đokovićem da biste ga pobedili

Tanjug

04. 06. 2023. u 22:55

RUSKI teniser Karen Hačanov izjavio je danas da će u četvrtfinalu Rolan Garosa imati teškog protivnika, ali je dodao da će napraviti plan kako da pobedi Novaka Đokovića.

ХАЧАНОВ: Морате да играте добар шах са Ђоковићем да бисте га победили

FOTO: Tanjug

Ruski teniser je ranije danas izborio četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u Parizu savladao Italijana Lorenca Sonega sa 1:6, 6:4, 7:6 (9:7), 6:1.

Đoković i Hačanov su u karijeri odigrali devet mečeva, a ruski teniser je dobio samo jedan duel i to 2018. na mastersu u Parizu.

- Morate da igrate dobar šah sa njim da biste ga pobedili. Pripremiću se sutra, imam dan da napravim analizu, da vidim šta mogu da uradim bolje. Gledaću njegove mečeve, napraviću plan, rekao je Hačanov na konferenciji za medije u Parizu, prenosi sajt Tennis.com.

On je istakao da je Đoković jedan od najtežih protivnika na ATP turu.

- Đoković je jedan od najtežih protivnika, ali ne možete da ga otpišete. U isto vreme imam poštovanje za njega, ali sam fokusiran na meč. Videću da li mogu ovog puta da ga pobedim, dodao je Hačanov.

Đoković je danas u osmini finala pobedio Huana Pabla Variljasa iz Perua rezultatom 6:3, 6:2, 6:2.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!