"RAZBIĆE NAS SVE!" Nik Kirjos: Ako dozvole da Novak Đoković igra, uopšte ne želim da budem blizu tog besa

D. N.

08. 01. 2022. u 19:00

NIK Kirjos je dugo, baš dugo poznat ne toliko po svom nespornom teniskom talentu, koliko po tome što je Novak Đoković za njega omiljena tema kritike. Ali, sada ne samo da je "promenio ploču", već prilično oduševljava sve Noletove pristalice.

РАЗБИЋЕ НАС СВЕ! Ник Кирјос: Ако дозволе да Новак Ђоковић игра, уопште не желим да будем близу тог беса

Youtube / No boundaries podcast

Čuveni australijski igrač je u podkastu "Bez granica" na fantastičan način izložio svoje stavove o tome kako se neljudsko prema srpskom asu postupa po sletanju na aerodrom u Melburnu.

Istakao je i da "tako nešto ne bi smelo nikome da se radi, a kamoli čoveku koji je legenda, koji je pritom rekorder Australijan opena", dodao i da "smo (u Australiji) lako zaboravili kako je Đoković pomagao kada su se dešavali oni veliki požari, a nije morao da to radi, ali eto jeste, dok su se mnogi drugi zavalali u fotelje i govorili 'strašno, strašno'". 


Nadovezao se na to i pitanjem za jednog od sagovornika "Da li biste vi, koji ste u (australijskoj saveznoj državi) Viktoriji bili blaži prema Novaku da ste, umesto 300 dana u karantinu, koliko ste proveli, bili upola manje, nekih 150?". Kada je dobio potvrdan odgovor, konstatovao je da je onda "problem u nama (Australijancima), a ne u Novaku koji je ispunio ono što je od njega traženo, pa doživeo veliku neprijatnost, da se prema njemu odnose kao prema kriminalcu". 


I, kada je Kirjos naglasio da bi se sigurno cela Australija digla na noge da se nešto tako uradi nekom njenom državljaninu u Srbiji, a nije se ništa slično dogodilo, upitan je šta misli kakav će Đoković biti na terenu ako mu bude usvojena žalba na odluku o ukidanju vize i deportaciju.

Nik Kirjos o tome šta će Novak Đoković pokazivati publici ako ga bude vređala / Youtube / No boundaries podcast


- Biće je*** besan! Ako bude igrao, biće toliko besan, da će je*** ma*** svima koji probaju da mu stanu na put. Ako mu budu dali dozvolu, stvarno ne bih voleo da mu budem protivnik (smeh). Ako Novak bude na terenu kao nekakav negativac, ne želim uopšte ni blizu da budem. Pa, neće ništa da promaši, samo će svima (na tribinama) da pokazuje ovo (Kirjos je tom prilikom pokazao srednji prst). On je i ovako sjajan, ali kada mu se nametne ta uloga negativca... Brate! Ne želim da igram tada protiv njega, uz osmeh je rekao Nik Kirjos.

Ne pada mu na pamet da igra protiv besnog Novaka Đokovića - Nik Kirjos / Youtube - No boundaries podcast

Tome je dodao i sledeće:

- Šta mislite, koliko će bekhenda promašiti ako pop*** na publiku? Ma, biće to jedan od najgledanijih Australijan opena ako bude sada igrao, a ja ću sav biti 'u fazonu' "Idemo, Novače, idemo Novače!", rekao je, između ostalog, australijski teniser.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na temu Novak Đoković i Australijan open 2022

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

SKANDAL: Mečevi Rolan Garosa namešteni?!