JEZIVE REČI SRĐANA ĐOKOVIĆA: Stavili su ga da gleda u zid, pokušavaju da ga slome (VIDEO)

G. K.

08. 01. 2022. u 15:31

NEMA povlačenja, nema predaje! Složni i ujedinjeni su simpatizeri Novaka Đokovića u odluci da pruže podršku najboljem teniseru svih vremena koji se već četvrti dan nalazi u australijskom pritvoru usled ukinute vize

ЈЕЗИВЕ РЕЧИ СРЂАНА ЂОКОВИЋА: Ставили су га да гледа у зид, покушавају да га сломе (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Ni hladno i kišno vreme juče nije omelo one najvatrenije da treći dan u nizu ispred Narodne skupštine kažu šta misle o skandaloznoj odluci tamošnjih vlasti.

- Pre svega bih htela da vam se zahvalim od srca što ste već nekoliko dana ovde, i po ovako lošem vremenu iskazujete ljubav i podršku našem Noletu. Znam da je on sin svakog doma u Srbiji i da noćima ne spavate kada on igra, da se ne kuva ni ručak kada on igra... Ovim putem bih želela da mu svi zajedno pošaljemo jedno veliko srce, i da mu i svojim molitvama pomognemo da nađe izlaz iz ove situacije. Idemo dalje - poručila je majka Dijana okupljenima, kojih je ovog puta bilo stotinak, nešto manje nego prethodnih dana.

Novakovov brat Đorđe kratko je poručio:

- Jedva čekamo da istina izađe na videlo, ostavljamo sudu i Novaku da se izjasne i pokažu kako se tretira jedan diplomata i najbolji teniser svih vremena.

Otac Srđan još jednom je ponovio da Novak ima podršku celog slobodarskog sveta.

- Mi Srbi se kroz celu istoriju nikad nismo dali, pa nećemo ni sada. Neće nas baciti na kolena, Srbija je uvek bila na braniku Evrope. Zgrožen sam ovim što rade Novaku kao i preko sedam milijardi ljudi na ovom svetu. To rade mentalno i fizički najčistijem čoveku na ovom svetu, koji vodi računa o svakom detalju svog života i rada. Ovo mu pomaže da izdrži sve nedaće, onima koji pokušavaju da ga slome mogu samo da poručim da su smešni i žalosni - vatreno je u svom maniru govorio otac vladara "belog sporta".

U nedelju tačno u ponoć po našem vremenu je zakazano saslušanje na osnovu žalbe prvog reketa sveta posle kog će se znati konačna odluka - hoće li Đoković biti deportovan iz Australije ili će mu se priznati viza.

- Hteli su da pomere odluku za još nekoliko dana, ali su se suočili sa velikom peticijom našeg naroda da to mora da se završi što pre. Ako sud odluči da mora da izađe, on će otići, ako odluči da ostane, on će ostati. Jedno je sigurno, političari neće da odlučuju o najboljem sportisti svih vremena - zaključio je Srđan Đoković.

STEFAN I TARA UZ TATU

PRISUTNA su na protestu bila i Novakova deca, Stefan i Tara, a podršku su pružile i legende našeg boksa kao što su Mirko Puzović, Tadija Kačar i drugi. Ceo skup je ovog puta pratila i muzička podloga, a puštale su se isključivo pesme posvećene Đokoviću.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!