PENG PROMENILA PRIČU: "Nikad to nisam rekla!" Pojavio se novi snimak na kome se kineska teniserka ponaša veoma čudno (VIDEO)

Novosti online

20. 12. 2021. u 20:52

KINESKA teniserka Peng Šuai izazvala je pometnju u javnosti pre mesec dana kada je nestala dan nakon što je na društvenim mrežama optužila kineskog zvaničnika da ju je seksualno uznemiravao. Danima se nije znalo gde je, onda se pojavila, pa opet nakratko nestala, pa viđena u društvu Jao Minga... Sada je za singapurske medije demantovala da je ikada optužila bilo koga za seksualni napad?!

ПЕНГ ПРОМЕНИЛА ПРИЧУ: Никад то нисам рекла! Појавио се нови снимак на коме се кинеска тенисерка понаша веома чудно (ВИДЕО)

EPA-EFE/WU HONG

U njenu odbranu stali VTA, zabranom svih turnira u Kini, Međunarodni olimpijski komitet koji je organizovao video most sa nekadašnjom gren slem šampionkom, Novak Đoković je govorio o njenom problemu...

Pre samo nekoliko dana, Peng je viđena u Šangaju na promociji takmičenja u skijaškom trčanju, u društvu legendarnog košarkaša Jao Minga i još dvoje kineskih sportista.

Sa tog događaja dolazi i novi snimak, ali ga je ovaj put uradila novinarka singapusrkog medija koji je zabranjen u Kini.

Naime, u tom razgovoru, ona je negirala da je ikada rekla da je bila seksualno napastvovana.

- Moram da naglasim nešto što je vrlo važno, a to je da nikada nisam rekla, ili napisala da me je neko seksualno napastvovao - rekla je Peng u video snimku koji je objavio “Lianhe Zaobao”, medij iz Singapura.

Ona je za sporan komentar koji je objavila na kineskoj društvenoj mreži Weibo, kineskoj verziji u Kini zabranjenog Twittera, koji je brzo uklonjen, rekla da je to „privatno pitanje”.

Peng je rekla u video poruci da „ljudi imaju mnogo pogrešnih tumačenja” oko njenog komentara na pomenutoj mreži, ali nije objasnila na šta misli.

Simptomatičan je govor tela kineske teniserke i način na koji je odgovarala na pitanja novinarke iz Singapura. Mnogi su se zapitali da li je novinarka govorila loš mandarinski kineski jer je Peng na svako pitanje ponavljala i proveravala da li je to ono što je upitana, međutim kineski komentatori na tviteru nepodeljeni su da je mandarinski reporterke koja je intervjuisala Peng savršen.

to je prokomentarisala i legendarna teniserka Kris Evert, koja je podelila video uz kratak komentar: 

- Ovo je uznemirujuće.

Mnogi pratioci Evertove na tviteru složili su se s njom, a neki su išli čak i dalje, komentarišući da Peng izgleda anksionzno i uplašeno, a jedan je čak izneo mišljenje da je ona pod prismotrom sve vreme i da nije isključeno da je i njena porodica ugrožena.

Sve obvo, pengova je demantovala u samom videu, ističući da boravi u svom stanu u Pekingu bez ikakvog nadgledanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri