NOVI SNIMAK OTKRIVA GDE JE PENG: Teniserka snimljena u društvu Jao Minga i olimpijske šampionke u jedrenju

Novosti online

19. 12. 2021. u 13:24

NEDELjAMA je trajala drama oko slučaja kineske teniske šampionke Šuai Peng, nakon što je ona optužila nekadašnjeg potpredesdnika Vlade najmnogoljudnije zemlje sveta da ju je silovao. Iako se teniserka posle toga u dva navrata pojavila u javnosti, ostala je sumnja u dobre namere kineskih vlasti prema njoj, pa je i VTa suspendoavala sve turnire u Kini. Sada se pojavio novi snimak teniserke i to u društvu najveće kineske sportske zvezde Jao Minga.

НОВИ СНИМАК ОТКРИВА ГДЕ ЈЕ ПЕНГ: Тенисерка снимљена у друштву Јао Минга и олимпијске шампионке у једрењу

EPA-EFE/WU HONG

Kingking Čen, novinarka Global Tajmsa, objavila je na društvenim mrežama video u trajanju od sedam sekundi na kojem Šuaj Peng razgovara sa legendarnim košarkašem Jao Mingom.

S njima u društvu bila je i Sju Lidžija, nekadašnja olimpijska i svetska šampionka u jedrenju.

Zanimljivo je da na videu samo Peng ne nosi masku.

Čen je navela da joj je taj materijal poslao prijatelj i da je snimljen tokom promocije takmičenja u skijaškom trčanju u Šangaju.

Ispod snimka, objavljena je i fotografija, na kojoj je sa ovom trojkom i stonoteniser Vang Lićin, olimpijski šampion iz sidneja 2000. Iza njih se vidi šangajski most a u daljini panorama najvećeg kineskog grada.

Podsećamo,teniserka je nestala nakon što je optužila nekadašnjeg potpredsednika Vlade za seksualno zlostavljanje.

Pošto je na svetskom nivou pokrenuta kampanja "gde je Šuaj Peng", kineska vlada je objavila video poziv sa igračicom, kao i neke njene slike. Kasnije je sa njom razgovarao i predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah.

To nije uverilo svetsku javnost da je Peng zaista dobro i da je slobodna, pa je Ženska teniska asocijacija suspendovala sve turnire u Kini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri