ĐOKOVIĆ PREKINUO MEKINROA I POSLAO PORUKU ZVEREVU: Ne, ne želim da mislim o tome! Raspao sam se u Tokiju, sada ću biti spreman

Novosti online

09. 09. 2021. u 08:35

NOVAK Đoković ne želi da najavljuje kalendarski slem, od kog ga dele dva koraka posle pobede nad Mateom Beretinijem.

ЂОКОВИЋ ПРЕКИНУО МЕКИНРОА И ПОСЛАО ПОРУКУ ЗВЕРЕВУ: Не, не желим да мислим о томе! Распао сам се у Токију, сада ћу бити спреман

Foto: Printskrin

Sledi meč protiv Aleksandra Zvereva, što je prilika da se Novak revanšira za poraz u Tokiju.

- Olimpijske igre su za mene završene jako emotivno. Dominirao sam sve do polufinala. Vodio 6:1, imao 3:2 protiv Zvereva, koji je takođe igrao jako dobro. Onda mi se igra raspala. Dešava se - prisetio se Đoković.

I nastavio da analizira taj susret.

- Počeo sam malo da sumnjam u moje udarce, dok je Zverev čitao moje servise i ujedno jako servirao. Imao je mnogo lakih poena. Sledeće što znamo je da je komforno dobio, potom uzeo i zlatnu medalju. Od tada nije izgubio nijedan meč.

Novak je pohvalio formu Nemca.

- Pored Medvedeva igra u najboljoj formi. Sada igramo na tri dobijena seta, to je grend slem. Jako dobro je igrao poslednjih godina ovde u Njujorku, samo nekoliko poena su ga delila od trijumfa u finalu nad Timom. Znam da će biti teže nego protiv Beretinija, ali spreman sam. Rezultat je nešto što ne mogu da predvidim, ali definitivno mogu sebe da dovedem u najbolje moguće stanje uma i tela da budem najboljim. Znam kako igra, veoma je dobar. Ovo će biti igra nerava, mnogo toga je u opticaju. Mislim da će sitnice odlučiti.

Imao je Đoković zanimljiv razgovor sa Patrikom Mekinroom na terenu. Amerikanac je pokušao da najavi kalendarski slem, za koji su potrebne dve pobede, nad Zverevom, pa boljim iz meča Medvedev – Ože-Alijasim.

- Samo mislim o sledećem meču. Ne želim da mislim o tome. Mislim samo o sledećem meču i idem korak po korak - naveo je Novak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna