BERETINI SE NE PLAŠI ĐOKOVIĆA: Italijan se uzda u svoje adute, a jedan od najjačih su navijači u NJujorku

Novosti online

07. 09. 2021. u 13:27

NOVAK Đoković će u četvrtfinalu Ju-Es opena igrati protiv Matea Beretinija, koji je sa 6:4, 3:6, 6:3, 6:2 savladao Oskara Ota, još jednog igrača koji je napravio pravi podvig u Njujorku.

БЕРЕТИНИ СЕ НЕ ПЛАШИ ЂОКОВИЋА: Италијан се узда у своје адуте, а један од најјачих су навијачи у Њујорку

Foto AP

Italijanski teniser je opravdao ulogu favorita, iako je imao izvesnih problema protiv 144. igrača sveta.

Publika ga obožava, što je bilo evidentno posle pobede u osmini finala.

- Možemo da govorimo o prvom delu meča, posle se povredio i to više nije bio meč. Žao mi je, imao je sjajan nalet i nije zaslužio da završi turnir na ovaj način. Nije nikad lako prihvatiti da pobediš na ovaj način. Voleo bih da sam pobedio na drugačiji način. Teško je govoriti o meču, ali mogu da kažem da je lepo igrati sa ovakvom podrškom, osetio sam da ima mnogo ljudi koji me vole. Hajde da pričamo o atmosferi, hvala, ljudi, nadam se da ćete doći i na sledeći meč - rekao je Beretini.

Italijanu je ovo treće uzastopno četvrtfinale grend slema, na prethodna dva turnira ga je pobedio naredni rival, Novak Đoković.

- Kada pobeđuješ dosta… Rad koji smo uložili u poslednjim godinama i mesecima je funkcionisao, čini mi se. Moram da zahvalim svom timu, tu su. Nažalost, ove godine sam imao nekoliko povreda koje su bile teške za oporavak. Ali sada sam tu, veoma sam srećan, u četvrtfinalu sam, igram dobro, osećam se dobro, nadam se da će ovo biti duga trka - rekao je Beretini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024