NAJAVLjIVAO je Rodžer Federer da bi mogao da se povuče sa Rolan Garosa, ali niko zaista nije verovao u takav ishod posle pobede nad Dominikom Keferom i izjave zahvalnosti za podršku koju je tokom tog meča dobio od Endija Marija.

iz glave

06.06.2021. 16:53

Federer mu uopšte nije bio pretnja, već obratno, Federer se uplašio da ne pobedi Talijana, te ga šalje odmornog na Noleta... i još nešto, da je Novak ovo uradio mediji bi ga razapeli, ATP/GS kaznio

Dragi

06.06.2021. 19:02

@iz glave - Tačno Beretini je mnogo opasniji bio za Federera i sada je za Novaka. Beretini je jača kopija Rafe iz mladjih dana. Ako ga Novak prodje možemo slobodno reci da je spreman za pobedu i nad Nadalom i osvajanje Roland Garosa!

Ruben

06.06.2021. 19:57

@iz glave - kad cete vec jednom prestati sa glupostima punim nekakvog neshvatljivog resentimenta? Igrao je fantasticno sinoc i jos jednom pokazao zbog cega ce vjerovatno ostati kao najveci svih vremena ; cetiri sata koliko je trajalo je vjerovatno previse za koleno koje je bilo operisano dva puta ; a posto je njegov licni fokus sezone Wimbldon ova vrsta odluke je logicna ; i nije upucena ni protiv koga.

Pera

07.06.2021. 19:09

@Ruben - A kada ćeš jednom već ti da prestaneš da hvališ Rodžera i Rafu i posredno omalovažavaš Novakove uspehe? Zamisli, igrao čaovek 4 seta ,4 sata pa se umorio i odustao od daljeg takmičenja jer mu je telo " reklo" da je dosta. I zato je on najveći i najbolji za sva vremena. Tako je valjda rekao i Papa. A to što je Novak ovog sjajnog mladog talijana /budućeg šampiona/ maestralno deklasirao sa zadnjih 16:1 u gemovima, to nije za anale? Ostavi se komentarisanja bar što se tenisa tiče.