SAD JE STVARNO KRAJ: Federer se zvanično povukao s RG, Novaku otvoren put do polufinala

Novosti online

06. 06. 2021. u 16:40

NAJAVLjIVAO je Rodžer Federer da bi mogao da se povuče sa Rolan Garosa, ali niko zaista nije verovao u takav ishod posle pobede nad Dominikom Keferom i izjave zahvalnosti za podršku koju je tokom tog meča dobio od Endija Marija.

САД ЈЕ СТВАРНО КРАЈ: Федерер се званично повукао с РГ, Новаку отворен пут до полуфинала

EPA/EFE

Strah od povrede, bolesti ili nečeg (nekog) trećeg ipak su nadjačali pa je Švajcarac danas doneo definitivnu odluku da se povuče sa Frenč opena.

U zvaničnom saopštenju Švajcarca navodi se da je ovo bila neophodna odluka.

"Nakon saveta sa svojim timom, morao sam da donesem odluku o povlačenju sa Rolan Garosa. Nakon dve operacije kolena i preko godinu dana rehabilitacije, neophodno je da slišam svoje telo i da budem siguran da ne forsiram ponovo svoj raniji povratak. Drago mi je što sam odigrao tri meča, ne postoji lepši osećaj od povratka na teren", stoji između ostalog u saopštenju Rodžera Federera.

Beretini je trebalo da bude protivnik legendarnom Švajcarcu u četvrtom kolu, a u četvrtfinalu bi ga čekao Novak Đoković.

To znači da je našem asu praktično otvoren put do polufina la gde ga čeka Rafael Nadal i nadamo se osveta za prošlogodišnje finale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a