SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI TRSTENIKU: Štefanekovi pokloni od srca

N. I.

26. 09. 2020. u 22:30

PREDSEDNIK Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su opštinu Trstenik.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ТРСТЕНИКУ: Штефанекови поклони од срца

FOTO: SSS

Najpre su posetili fudbalski klub Trstenik koji obeležava sto godina postojanja. Dočekali su ih predsednik kluba Srđan Marjanović, potpresednik kluba Danijel Stevanović, a događaju je prisustvovao i predsednik Fudbalskog Saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić.

Štefaneku i Marinkoviću su uručeni i dresovi sa simboličnim brojem 100. Tom prilikom Štefanek je poklonio lopte najmlađoj selekciji i izveo početni udarac na utakmici Srpske lige Trstenik - Radan.

FOTO: SSS

Predsednica opštine Trstenik ugostila je čelnike Sportskog saveza Srbije na sastanku sa pomoćnikom za sport Nebojšom Smiljkovićem, predsednikom Sportskog saveza opštine Trstenik Vladimirom Savićem i potpresednikom Sportskog saveza Trstenik Sašom Milićem. Sportski savez Srbije darovao komplete lopti i za osnovne škole u Trsteniku.

- Veoma mi je drago što smo danas u poseti Trsteniku. Mladi ljudi koji su u sportu imaju odličnu energiju i verujem da će uspeti da izdignu ovaj segment na visok nivo. Sportskis savez Srbije je u skladu sa trenutnim mogućnostima podelio opremu. To nije sve, bićemo u kontaktu i nastaviti da pomažemo poboljšanje uslova za bavljenje fizičkom aktivnošću. Sport i rekreacija su veoma važan segment za zdravlje kako mladih tako i starih, pa verujem da ćemo zajedničkim snagama sve usmeriti na pravi put - rekao je predsednik Sportskog saveza Srvije Davor Štefanek.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024