HRABRO SA HOLANĐANKAMA: Naša podmlađena ženska odbojkaška reprezentacija sutra startuje na turniru Lige nacija u Fukuoki

S. K.

11. 06. 2024. u 12:06

TAČKU na ovogodišnju Ligu nacija staviće naše veoma podmlađena selekcija na turniru u Fukuoki. Odbojkašice će suta (8.30) startovati protiv iskusnije Holandije, koja juri plasman na Olimpijske igre u Parizu. Ekipa Saina Pakana, koji u Japanu menja selektora Đovanija Gvidetija u petak (5.00) se sastaje sa Francuskom, u subotu (12.20) sa domaćom selekcijom, a u nedelju (8.00) sa Italijom.

ХРАБРО СА ХОЛАНЂАНКАМА: Наша подмлађена женска одбојкашка репрезентација сутра стартује на турниру Лиге нација у Фукуоки

CEV (ilustracija)

- Prethodna dva turnira uz nas su bile iskusnije devojke, tako da nismo osećale pritisak. Ove sedmice, sem Vanje Bukilić sve devojke su iz Superlige Srbije i igraćemo pod mnogo većim pritiskom. Dobro smo trenirale, zadovoljan sam našom energijom, tako da se nadam da ćemo uspeti da se dokažemo. U svakom slučaju daćemo sve od sebe - istakla je za sajt OSS kapitenka podmlađene selekcije tehničarka Marija Miljević.

Naš reprezentacija je na ligaškoj tabele VNL trenutno 10. sa tri pobede i pet poraza, dok maksimalan učinak od svih osam pobeda imaju Poljska i Brazil. Finalni turnir je iduće nedelje u Bangkoku (Tajland).

Boje Srbije u Fukuoki braniće: Marija Miljević, Rada Perović (tehničari), Vanja Bukilić, Milica Vidačić (korektori), Bojana Gočanin, Milica Medved (libera), Minja Osmajić, Ana Malešević, Iva Šućurović, Nataša Čikuc Dins (blokeri), Vanja Ivanović, Mina Mijatović, Jovana Cvetković i Branka Tica (primači).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone