HRVATI VRAĆAJU LEGENDE: Selektor "barakuda" Ivica Tucak najavio igranje Lončara i Jokovića

Novosti online

27. 11. 2023. u 22:52

LEGENDE hrvatskog vaterpolo Maro Joković i Luka Lončar vratiće se u nacionalnu selekciju, dve i po godine pošto su objavili da su završili reprezentativnu karijeru.

ХРВАТИ ВРАЋАЈУ ЛЕГЕНДЕ: Селектор баракуда Ивица Туцак најавио играње Лончара и Јоковића

Foto arhiva VN

Lončar bi trebalo da pojača "barakude" već za EP od 4. do 16. januara u Dubrovniku i Zagrebu, dok bi Joković igrao na Olimpijskim igrama.

- Lončar igra dobro u Olimpijakosu i njegova želja je prevagnula. Rekao mi je da se dobro odmorio, a u intezivnoj i teškoj 2024. svaki igrač takvog kvaliteta i iskustva može pomoći. Sa Jokovićem smo se dogovorili da bude na raspolaganju za Pariz, za koji verujem da ćemo se kvalifikovati - rekao je za Sportske novosti selektor Ivica Tucak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)