RUSIJA ODHANULA: Pronađena šampionka u umetničkom klizanju za kojom se ceo dan tragalo

Novosti online

29. 08. 2023. u 21:42

Juniroska šampionka Rusije u umetničkom klizanju Alina Gorbačeva koja je nestala u ponedeljak Moskvi, kako je to obelodanila njena majka Ekaterina, dan kasnije je u glavnom gradu Ruske Federacije i pronađena, javlja agencija RIA Novosti.

РУСИЈА ОДХАНУЛА: Пронађена шампионка у уметничком клизању за којом се цео дан трагало

FOTO: Tanjug/AP

Nakon treninga ona je napustila "Čhalov Arenu" i krenula ka Vladimirskoj crkvi. Pre nego što je pokrenuta velika potraga za njom, kamere su je poslednji put snimile u parku kraj autoputa istog dana.

Nova zvezda ruskog sporta, 16-godišnjakinja koja je postala juniorska šampionka države na prvenstvu u Permu, bila je predmet potrage koja se odvijala tokom celog dana.

Bili su uključeni i spasioci, i ronioci (jer je viđena kako ide u pravcu reke), i dobrovoljci, a kako su sati prolazili, tako su mediji javljali vesti "Nema je kod poznanika", "Traže se ljudi koji su je poslednji videli", "Nije u najbližoj okolini hale". 

Onda se pojavila informacija, takođe agencije RIA Novosti "da je u utorak, ranije tokom dana, viđena živa, i to u jednoj prodavnici".

To nije značilo da je živa i dalje, a zebnja je narasla kada je objavljen kraći intervju s prodavačicom iz pomenute radnje, koja je rekla da je "devojka za kojom tragaju bila tu, i to prilično tužna".

Posle strahovanja da nije došlo do otmice ili nehotične tragedije, počela su zato drugačija, ali je u večernjim satima saopšteno iz moskovske policije da je pronađena:

"Nestala umetnička klizačica pronađena je u bioskopskoj sali jednog tržnog centra. Prema njoj nije počinjeno ništa nelegalno", navodi se u šturoom saopštenju, što bi trebalo da znači da je svojevoljno "nestala sa radara", ali ostaje da se vidi i šta je razlog tome.

Ruski mediji su nešto kasnije u utorak uveče javili da "maloletna klizačica odvedena u odeljenje moskovskog Istražnog komiteta", kako bi se rasvetili svi detalji njenog jednodnevnog nestanka.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave