RADNIČKI JURI F8 LIGE ŠAMPIONA: Kragujevčani motivisani pred završni turnir

S. K.

08. 02. 2023. u 14:45

RADNIČKI ne odustaje od borbe za četvrto mesto u grupi A koje vodi na F8 Lige šampiona u Beogradu. Šumadinci su dok su imali snage parirali vaterpolistima Olimpijakosa, čak su ih u prvom poluvremenu namučili - 7:13 (2:3, 3:3, 1:5, 1:2). Kragujevčani se nadaju da će mnogo bolje da igraju 17. februara kada u svom bazenu dočekuju najbolji grčki tim.

РАДНИЧКИ ЈУРИ Ф8 ЛИГЕ ШАМПИОНА: Крагујевчани мотивисани пред завршни турнир

FOTO: M. Vukadinović

- Jedva smo sastavili tim, čak su četvorica juniora dobila šansu. Zbog toga nismo mogli do kraja da održimo nivo igre. Olimpijakos je dokazao da je kvalitetniji, ali se nadam da ćemo biti bolji za dve nedelje na našem bazenu. Ne odustajemo od cilja da budemo četvrti i tako izborimo F8. Za nas su odlučujući dueli sa Vuljagmenijem, Hanoverom i splitskim Jadranom. Jasno nam je da su Pro Reko, Barseloneta i Olimpijakos bolji od nas. Zato ćemo biti srećni ako izborimo četvrto mesto - naglasio je posle meča strateg Radničkog Uroš Stevanović.

Kragujevčani su na početku dva puta vodili (1:0, 2:1), početkom treće četvrtine serijom 3:0 izjednačili na 6:6, ali potom nisu izdržali novi nalet Atinjana.

- Korak smo bliži fajnal-ejtu. Opet smo loše počeli, grešili u odbrani, ali smo kasnije sve popravili - ističe Igor Milanović.

GRUPA A

SEDMO kolo grupe A: Dinamo Tbilisi - Pro Reko 3:13, Olimpijakos - Radnički 13:7, Hanover - Vuljagmeni 11:14, Jadran ST - Barseloneta 5:9.

TABELA: Pro Reko 18, Olimpijakos 18, Barseloneta 18, Vuljagmeni 10, Radnički 8, Jadran ST 7, Dinamo T. 0 bodova.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINjA: Objavljena lista zarada za 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)