"DELFIN", A NE "BARAKUDA": Hrvati kukaju za Riječaninom koji je izabrao Srbiju

Novosti online

28. 06. 2022. u 14:01

ODLUKA Marka Radulovića da kapicu vaterpolo reprezentacije Hrvatske zameni za onu Srbije je poput bombe odjeknula u regionu.

ДЕЛФИН, А НЕ БАРАКУДА: Хрвати кукају за Ријечанином који је изабрао Србију

FOTO: AP

Riječanin je bez premišljanja izabrao "delfine" i baš sa njima će na megdan Hrvatskoj u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Mađarskoj.

Komšije kukaju i najviše se plaše svog nekadašnjeg reprezentativca.

- U vaterpolo klasiku u četvrtfinalu SP-a, u kojem će snage odmeriti  Hrvatska i Srbija  (sreda, 16.00), na srpskoj će strani zaigrati rođeni Riječanin Marko Radulović (21), koji je svojevremeno igrao za mlađe hrvatske reprezentacije - piše "24 sata.hr".

Isti izvor se poziva na izjavu Radulovića zbog čega je izabrao Srbiju.

- Dve me godine tadašnji selektor Joško Kreković nije zvao u reprezentaciju. Kada sam 2018. iz Primorja prešao u Vojvodinu, čekao sam još godinu dana. Nije me zvao niko iz Hrvatske. Ni iz Saveza, ni iz klubova, ni neko od saigrača. Zaključio sam da uopšte ne računaju na mene, a onda je stigao poziv mlade reprezentacije Srbije... - objasnio je svoju odluku Radulović, koji će prvi put igrati protiv Hrvatske.

Radulović je baš jak adut izabranika Dejana Savića i nadamo se da će sutra slaviti pobedu "delfina" i plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

BONUS VIDEO: Srpski "delfini" se nasmejani spremaju za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu