JOKIĆ NAKON PORAZA OD GOLDEN STEJTA: Ništa nismo pokazali, dosta loša utakmica za nas

Novosti online

24. 04. 2021. u 11:34

NAJBOLjI košarkaš Denvera Nikola Jokić odigrao je nešto slabiju utakmicu u porazu Nagetsa od Golden Stejta rezultatom 118:97.

ЈОКИЋ НАКОН ПОРАЗА ОД ГОЛДЕН СТЕЈТА: Ништа нисмо показали, доста лоша утакмица за нас

FOTO: AP

Srpski centar je meč završio sa 19 poena, te po šest skokova i asistencija, da stvar bude još gora povredio se i Vil Barton. Utiske posle utakmice izneo je momak rođen u Somboru.

- Ne znam baš da li nas raduje ili ne, ali tako je. Povredio nam se još jedan važan igrač - Džamal se povredio na kraju utakmice, a Vil Barton na početku. Izgubili smo i prošli put kada smo bili ovde, možda nam ne leže kao ekipa - rekao je Jokić.

Potom je analizirao samu utakmicu u kojoj su Voriorsi bili bolji i zasluženo slavili.

- Mislim da igraju stvarno lepu košarku, Stef Kari igra stvarno izuzetno. Nekako, svako zna svoju ulogu, niko ne forsira ništa posebno, znaju kada da utrčavaju sa mnogo energije, dobro šutiraju... Drejmond je odigrao sjajnu utakmicu, imao je 19 asistencija. Mislim da su bili bolji, loš meč za nas, još nam se povredio još jedan igrač u rotaciji. Ništa nismo pokazali, i kada smo pogađali, bili su teški šutevi. Procenat šuta nam je bio loš - i iz igre i za tri poena. Dosta loša utakmica za nas - zaključio je Jokić.

Podsetimo, Denveru je ovo prvi poraz posle četiri vezane pobede u NBA ligi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)