JOKIĆ: Želim prsten, ali sa Denverom (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2021. u 10:04

NIKOLA Jokić istakao je da bi više voleo da šampionski prsten NBA lige osvoji sa Denverom nego da bude trejdovan u neku jaču ekipu, ali je dodao da bi za tako nešto Nagetski morali da dovedu neko pojačanje.

ЈОКИЋ: Желим прстен, али са Денвером (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Jokić je posle trijumfa nad Memfisom 103:102 dobio pitanje o tome koliko bi mu bila značajna titula sa Denver Nagetsima, odnosno da li bi postojala mogućnost da on napusti ovu franšizu i da prsten potraži na nekom drugom mestu i sa nekom drugom ekipom.

- Naravno da hoću prsten, ali mislim da poverenje koje imam u celu organizacju Nagetsa, u igrače i sve ostalo, zaista želim da osvojim titulu sa Nagetsima. To bi bilo mnogo bolje nego da odem negde, ili da neko dođe, mada to bi bilo možda još bolje da neko dođe. Radije bih osvojio sa Nagetsima nego sa nekim drugi timom. Voleo bih da igram za Denver, ako ne osvojim titulu neće to toliko uticati. Cenim odnos koji imamo ovde - rekao je Jokić.

On je inače tokom ovog odgovora posebno apostrofirao kako bi možda bilo još bolje da se titula osvoji ako bi neko došao u ekipu. To donekle šalje poruku o kojoj se dosta priča, a to je da Denver nema šampionski kalibar u aktuelnom sastavu i da je srpskom centru potrebna pomoć, kao i da je on sam nekad nezadovoljan kvalitetom saigrača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili