PREDSEDNIK Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da će klub insistirati na tome da se utvrde sve okolnosti koje su dovele do smrti Majkla Odža.

Komentari (5)

Laki

09.08.2020. 13:21

Izgleda da Čoviću proradila griža savest. Koristiliga tri godine u FMP- u i Zvezdi,ostavili ga na ulici,i sad bi nekim ustragama da opravdaju sebe. Osnovno pitanje je: Da li je koronu preležao kao igrač Zvezde?

nad preminulim KK CZV

09.08.2020. 20:36

Dragi Debeljko, preminuo ti je KK Partizan 2007. godine fuzijom sa Igokeom. Kojim volšebnim načinom se takmiče u ABA ligi kao Igokea i kao Partizan to bi kao član upravnog odbora JSD, iako je i Jugoslavija preminula, trebalo ti da daš odgovor.

Zemunac

11.08.2020. 06:17

@nad preminulim KK CZV - @nad preminulim KK CZV Ono kad pored drveca ne vidis sumu! Covece pa cak i da je to istina, a NIJE! To je samo zvezdaski spin! Covic je od FMP-a napravio KK Crvena zvezda! A od Radnickog iz Beograda FMP! I to je fakat! Hteo ti to da prihvatis ili ne! Poggledaj gugl, spise, APR, sta god hoces! Mozes da se pravis glup do kraja zivota, ali istoriju ne mozes da promenis. Onog dana kad ne bude Nebojse vise, shvaticete pravu istinu! Kad se postavi pitanje i za zamrznutu zvezdu, i za fuzionisani FMP i Radnicki Bgd! A pogotovo za onih -16.000.000e koje je ona imala u trenutku fuzionisanja sa FMP-om.. Tog dana, sve ce biti jasno. Hteo ti to ili ne..

GP

11.08.2020. 07:31

@Zemunac - Zemunac, za ove nepobitne cinjenice dao bih ti milion pluseva da mogu. Ovi panteri znaju veoma dobro sta je fuzija i da se Partizan ni sa kim nije fuzionisao, prodao ime, dres i grb barem do sada, kao sto je pokojna czv i to ih boli do neizdržljivosti. Zato i mlate svakojake gluposti. Skoro pa su zabavni.