GRIN PONOVO NA PARKETU: Ukinuta suspenzija košarkašu Voriorsa nakon nokautiranja Nurkića, poznato kad se vraća na parket

Filip Milošević

07. 01. 2024. u 09:07

Drejmond Grin je napao i nokautirao Jusufa Nurkića i zbog toga ga je liga suspendovala na neodređeno, ali sada je tome došao kraj, košarkaš Golden Stejta se uskoro vraća na teren.

ГРИН ПОНОВО НА ПАРКЕТУ: Укинута суспензија кошаркашу Вориорса након нокаутирања Нуркића, познато кад се враћа на паркет

FOTO: Tanjug/AP

Kako piše poznati insajder Šems Čaranija, NBA je dala zeleno svetlo Golden Stejt Voriorsima da se Drejmond Grin vrati na teren.

Od momenta suspenzije prošlo je 12 utakmica, a postavlja se pitanje da li je to bilo dovoljno uzevši u obzir to da ovo što Grin radi nije prvi put, te da se ovo ponašanje iznova ponavljalo.

Iskusni krilni centar je na savetovanju bio nekoliko nedelja i to u zajedničkom prisustvu zaduženih ljudi iz Lige i Kluba, pa su odlučili da je vreme da se iskusni igrač vrati na teren.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić