NIKOLO MELI U PARTIZANU? Evo šta kažu iz Humske o transferu Italijana

Tanjug

27. 12. 2023. u 09:31

PREDSEDNIK KK Partizana Ostoja Mijailović izjavio je na promociji kalendara "crno-belih" da u klubu nikada nije bilo priče o dolasku italijanskog igrača Nikola Melija.

НИКОЛО МЕЛИ У ПАРТИЗАНУ? Ево шта кажу из Хумске о трансферу Италијана

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Košarkaški klub Partizan promovisao je večeras kalendar za 2024. godinu. Pre promocije kalendara pušten je film o uspesima kluba iz prethodne sezone.

- Mi u klubu nikada nismo razgovarali o Meliju. U ovom trenutku nemamo nikakav plan za sledeću sezonu. Pre svega bih želeo da produžimo saradnju sa momcima koji ističu ugovor, a kojima je stručni štab zadovoljan. Nikada nije bilo priče o Meliju i ne možemo da platimo taj astronomski ugovor koji se pominje. Smit je tek došao, ne znam šta da očekujem. Kao potencijalno pojačanje ga je izabrao stručni štab, a klub je dao sve od sebe da nađemo novac i isfinansiramo taj ugovor. Verujem da su dobro odabrali kao sa celom ekipom. Zaista verujem u ono što rade naš stručni štab i sportski sektor - istakao je Mijailović.

Dodaje da je siguran da igrači i svi zaposleni u klubu uvek daju sve od sebe.

- Imate situaciju gde smo dobijali u Kaunasu, na terenu gde je jako teško pobediti, takođe u Valensiji. Izgubili smo u Madridu olako, a dobili smo ih dve prošle sezone. A onda imate situaciju da izgubimo u Zadru. Šta nam to govori? Jednostavno dolaze takvi trenuci, dobijate bolje, a gubite od slabijih. Nije uvek pravilo, kao što piše na papiru, da budžet pobeđuje. Poručio bih navijačima da ne sude stručnom štabu i igračima prema jednoj ili dve izgubljene utakmice. Hajde da završimo sezonu, posložimo kockice - zaključio je Mijailović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)