''PARTIZAN JE EKIPA SA NAJVEĆIM OFANZIVNIM TALENTOM U EVROPI'' Duško Ivanović nahvalio crno-bele pred meč u Baskiji

Novosti online

02. 11. 2023. u 21:33

Doskorašnji trener Crvene zvezde počinje svoj četvrti mandat na klupi ekipe iz Vitorije, a rival na debiju u Evroligi sa novim timom biće mu Partizan, tim protiv kojeg je prošle godine vodio velike bitke što u najelitnijem evropskom takmičenju što u ABA ligi.

ПАРТИЗАН ЈЕ ЕКИПА СА НАЈВЕЋИМ ОФАНЗИВНИМ ТАЛЕНТОМ У ЕВРОПИ Душко Ивановић нахвалио црно-беле пред меч у Баскији

FOTO: M. Vukadinović

- Pred nama je put, moramo da radimo i da budemo strpljivi i nadam se da ćemo sutra moći da odigramo dobru utakmicu - rekao je Ivanović.

Partizan je opisao kao ''jednu od ekipa sa najvećim ofanzivnim talentom u Evroligi'' ali se tu nije zaustavio kada su u pitanju pohvale na račun ekipe trenera Željka Obradovića.

- Partizan ima prednost što njegovi igrači dugo igraju zajedno, imaju strpljenja u napadu i defanzivnom intenzitetu i prošle godine je trebalo da budu na Fajnal-foru - rekao je Ivanović, uz koga će protiv Partizana premijeru imati i novi plejmejker Baskonije Kris Čioza.

- Nadam se da može da nam pomogne, juče je trenirao, motivisan je - rekao je Ivanović.

Pred početak sutrašnje utakmice biće obavljena i svečanost posvećena legendi kluba Luisu Skoli, čije će prisustvo uveličati ovu utakmicu i čiji će dres biti podignut pod svodove ''Buesa arene''

- Luis (Skola) je bio jedan od najvažnijih igrača Baskonije, a bio je važan i kao ličnost, ostavio je trag. On je jedan od mojih omiljenih igrača i biće mi zadovoljstvo da ga sutra pozdravim -izjavio je Ivanović.

Utakmica između Baskonije i Partizana igra se u petak, s početkom u 20 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)