"KOJA POJAČANJA, BAVIM SE STRAHOTAMA NA TERENU!" Željko Obradović kipti od besa posle poraza Partizana od Mege

Novosti online

23. 10. 2023. u 22:44

KOŠARKAŠI Partizan poptuno neočekivano izgubili su od Mege sa 88:86 u 4. kolu ABA lige, a veoma ljut posle meča bio je trener crno-belih Željko Obradović.

КОЈА ПОЈАЧАЊА, БАВИМ СЕ СТРАХОТАМА НА ТЕРЕНУ! Жељко Обрадовић кипти од беса после пораза Партизана од Меге

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Domaćin je trijumfovao autokošem koji je tokom borbe za skok postigao Uroš Trifunović. Trofejni stručnjak je najpre analizirao duel u Hali sportova "Ranko Žeravica".

- Bez obzira na to kako je završena utakmica, košem u poslednjoj sekundi, oni su zaslužili pobedu. Počeli smo izuzetno mlako, počeo sam meč sa postavom koja je igrala odlično protiv Olimpijakosa... Jedino smo igrali na minus 20, tada smo imali želju i energiju. Samo je to bilo pozitivno - rekao je Obradović za domaće medije posle meča.

Upitan je bio da objasni šta je bio problem na ovoj utakmici pa su crno-beli loše izgledali 25 minuta.

- Za analizu je zbog čega pojedinci imaju pristup mečevima kakav imaju. Sve počinje od odbrane, stalno nam se dešavaju isti problemi. Veoma sporo kretanje u napadu, principi odbrane koji se apsolutno nisu poštovali. Igrači u momentu kada imamo nula faulova primaju pet lakih poena, pa se onda gledaju i čude se.

Jedno od pitanja ticalo se i forme Kevina Pantera koji se protiv tima Marka Baraća nije upisao u strelce.

- Šta da kažem.. odigrao je slabu utakmicu. Kevin je neko ko je predan, odan. Nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ovakve situacije.

Za kraj je usledilo pitanje o pojačanjima, s obzirom na to da će se tokom noći saznati konačni sastavi NBA timova.

- Ja bih strašno voleo da ovi igrači što su sada tu, da oni malo mućnu glavu, da igraju košarku! Nemam pojma ništa o pojačanju. Niti se bavim time. Bavim se svim ovim strahotama na terenu - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Partizan u četvrtak od 18.30 dočekuje Crvenu zvezdu u Evroligi, a potom u ponedeljak od 20 takođe igra sa večitim rivalom, i to u ABA ligi.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)