PITALI JOKIĆA ŠTA GLEDA NA MOBILNOM: A onda je Nikola okrenuo ekran... (FOTO)

Novosti online

15. 10. 2023. u 21:14

Nikola Jokić je ponovo privukao pažnju američkih, ali i ne samo tamošnjih medija.

ПИТАЛИ ЈОКИЋА ШТА ГЛЕДА НА МОБИЛНОМ: А онда је Никола окренуо екран... (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Evo kako je o poslednjoj zanimljivoj sceni u Denveru izvestio izvestio hrvatski "Jutarnji list":

"Denver nagetsi su na društvenim mrežama objavili fotografiju svog najboljeg igrača Nikole Jokića tokom priprema za novu sezonu NBA.

Srpski košarkaš, po mnogima najbolji na svetu, na prvoj fotografiji gleda nešto na mobilnom telefonu, dok na drugoj otkriva kako je reč - o konjičkim trkama.

Podsetimo, Jokić je obožavatelj konja i konjskih trka, koje su mu omiljen hobi. U rodnom Somboru poseduje ergelu 'Hvatač snova'. Dosad je uložio velik novac u kupovinu rasnih grla, iako ne zarađuje prevelik novac od trka na kojima njegovi konji učestvuju. Jokić je tokom leta viđen na hipodromima u Italiji, Somboru i Subotici, a njegovo najuspješnije grlo Elmi del Duomo u prethodnih godinu dana učestvovalo je na pet trka.

Jokić je aktelni MVP finala i prvak NBA lige s nagetsima. Klubu iz Denvera pridružio se u sezoni 2015/2016. Pored ostalog, petostruki je Ol-star i dvostruki najkorisniji igrač sezone. U karijeri je na proseku od 20,2 poena, 10,5 skokova i 6,6 asistencija po utakmici", piše pomenuti hrvatski list.

Kada počinje NBA liga?

NBA liga je prošlog ponedeljka počela trening kampovima, tj. mini-pripremama ekipa, a 5. oktobra "krenule" su i predsezonske utakmice.

Takmičarski deo NBA sezone počinje 25. oktobra. Otvoriće ga u Denveru Jokićevi nagetsi i to derbijem protiv Los Anđeles lejkersa. Istog dana sastaće se Golden Stejt - Feniks, ali u kasnijem terminu.

A ako vam se košarka sviđa, NBA kao njen sastavni deo, kao i sve što u njoj rade Nikola Jokić i Denver, ali i ne samo oni već i svi ostali srpski i drugi asovi, pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". 

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)