IZ NBA U EVROLIGU: Barselona želi nekada drugog pika sa drafta

Novosti online

04. 08. 2023. u 17:48

BIĆE Evroliga veoma jaka sledeće sezone. Mnoga zvučna imena iz NBA lige odlučila su da dođu u Evropu. Sada je i Barselona rešena da angažuje jedno takvo.

ИЗ НБА У ЕВРОЛИГУ: Барселона жели некада другог пика са драфта

Foto: EPA

Posle braće Vilija i Huanča Ernangomez, Kembe Vokera, Katalonci su odlučni u nameri da dovedu nekada drugog pika na draftu, Džabarija Parkera, prenosi "Mundo Deportivo.

Bivšem studentu Univerziteta Djuk je posle povrede prednjih ukrštenih ligamenata karijera u padu i ne čudi odluka da se okuša u Evropi i proba da se vrati nazad u NBA ligu.

Ovaj 28-godišnjak je u bogatoj karijeri u najjačoj ligi na svetu igrao za Milvoki, Čikago, Vašington, Atlantu, Sakramento i Boston odakle je optušten pred kraj 2022. godine.

O kakvom se igraču radi najbolje pokazuje činjenica da je u sezoni 2016/2017 u dresu Baksa prosečno beležio 20,1 poen po utakmici.

Parker je visok 201 centimetar i pokriva poziciju krilnog centra. To znači da bi u Barslonu došao kao zamena za Nikolu Mirotića koji juče pronašao novi klub.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić uživa u zasluženom odmoru i to kako...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)