"NADAM SE DA ĆE NAM SVIMA BITI OPROŠTENO": Naneli se oglasio posle haosa na utakmici Real - Partizan

Novosti online

28. 04. 2023. u 15:42

PARTIZAN je na terenu razbio Real Madrid, ali nažalost druga utakmica plej-ofa Evrolige je u senci zbog tuče koja se desila pred kraj meča. Povodom pomenutog incidenta oglasio se bek crno-belih Džejms Naneli.

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ НАМ СВИМА БИТИ ОПРОШТЕНО: Нанели се огласио после хаоса на утакмици Реал - Партизан

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Košarkaš "parnog valjka" je istakao da svi prave greške i da su emocije bile povišene.

- Posle svega prošle večeri, to nije slika koju mi kao igrači želimo da pošaljemo, ni mi lično, a ni organizacija koju predstavljamo. Svi mi pravimo greške i emocije su bile povišene, ali nadam se da će nam svima biti oprošteno, i da možemo nastaviti poštujući jedni druge - napisao je Naneli na Tviteru.

Podsetimo, Evroliga još uvek nije donela kazne za ono što se desilo na parketu "Vizink centra". Najgore bi trebalo da prođe Geršon Jabusele koji je rvačkim zahvatom oborio Dantea Egzuma koga je tom prilikom povredio.

Partizan vodi u seriji sa 2-0 i ukoliko dobije treći meč, plasiraće se na Fajnal-for u Kaunas. Naredni duel na programu je u utorak, 2. maja, od 20.30 u "Areni".

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu