LEGENDA EVROLIGE: "Košarkaši Reala ne žele u Beograd!"

Novosti online

27. 04. 2023. u 23:50

REAL Madrid i Partizan su se u četvrtak sastali u burnom drugom meču Top 8 faze Evrolige, a usled ubedljivog poraza koji im se "smešio", nervozni igrači domaćih su izazvali veliki skandal koji je doveo i do prekida utakmice. Ono što sada sledi - biće podjednako zanimljivo. Ako ne i zanimljivije.

ЛЕГЕНДА ЕВРОЛИГЕ: Кошаркаши Реала не желе у Београд!

EuroleagueTV

Podsetimo, Real se nadao da će se osvetiti za poraz u prvom meču, ali je Partizan bio daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida.

Taj sportski deo priče zasenila je tuča koja se desila u 38. minutu (VIDEO). Usled nje je utakmica prevremeno završena, a posle toga su članovi ekipe iz Beograda na originalan način izašli iz dvorane. Onima koji su crno-beli dragi sigurno je prijala ta scena, ali ne i informacije koje je o stanju asa Partizana koji je prilično nastradao u tuči potom otkrio doktor beogradskog kluba.

No, dok su se još strasti smirivale u samom Madridu, a postavljalo pitanje kakve će kazne izreći Evroliga i ko će, uopšte, moći da igra u prestonici Srbije naredne sedmice, na Tviteru su se oglasili poznati košarkaši. "Neutralni", po pitanju ovog skandala.

Najpre je Erik Mekolum (čiji je mlađi brat Si-Džej NBA zvezda) rešio da, kao član Pinar Karšijake, ali i neko sa bogatim evropskim iskustvom, "kaže koju" o sramnom ponašanju Realovih igrača.

Ovaj 35-godišnjak, koji je igrao i za Galatasaraj, Efes, Uniks, Himki i Lokomotivu, a koji je bio MVP Evrokupa i njegov šampion 2016, na Tviteru je poručio sledeće:

- Vau. Znam da kada budu otišli u Srbiju na utakmice broj tri i četiri, ovim igračima Real Madrida bi bilo bolje da ne napuštaju hotel.

Na to se nadovezao jedan od čuvenih evroligaških asova, Vil Klajburn.

Taj 32-godišnji Amerikanac, koji je bio prvak Evrope sa CSKA 2019, a bio i MVP F4 turnira Evrolige te godine, na duhovit način je reagovao na tvit Mekoluma. Kolegi iz Karšijake je o košarkašima Reala i njihovom dolasku u Beograd napisao:

- Čooooveče, nema šanse da oni uopšte žele da odu tamo!

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)