PARTIZAN ŽESTOKO OŠTEĆEN U DERBIJU?! Pojavio se snimak koji otkriva sve: Sudijska greška odlučuje sudbine večitih u Evroligi? (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2023. u 16:48

VEČITI derbi, Crvena zvezda - Partizan, ponovo je doneo košarkašku dramu u Beogradu. Crno-beli stigli su do trijumfa sa pola koša razlike, čime nisu nadmašili večitog rivala u međusobnom skoru, s obzirom da su crveno-beli u prvom evroligaškom duelu pobedili tri koša razlike. I tada, a i sada strelac trojke u poslednjoj sekundi bio je Nemanja Nedovića, samo deluje da ovoga puta pogodak nije bio regularan.

ПАРТИЗАН ЖЕСТОКО ОШТЕЋЕН У ДЕРБИЈУ?! Појавио се снимак који открива све: Судијска грешка одлучује судбине вечитих у Евролиги? (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Podsetimo kada je Dante Egzum sa nova dva bacanja, pet sekundi pre završetka utakmice, doneo je nedostižnih 75:79 Partizanu,  što je trojka Nedovića pred konačni zvuk sirene samo ublažila.

Ali...

Tih konačnih 78:79 bi, u evenutalnoj drami na tabeli Evrolige, moglo mnogo više da znači Crvenoj zvezdi, jer je sada izgubila samo sa jednim poenom razlike, a pobedila Partizan sa +3 (73:76) 8. decembra u Beogradskoj areni. Odnosno, zahvaljujući košu Nedovića bolja je u međusobnim susretima.

A, upravo će to odlučivati o konačnom poretku, ako timovi završe ligaški deo sezone sa istim brojem pobeda i poraza. Sada je upravo to slučaj, "večiti" su na po 10-11.

Ipak, posle meča, oglasio se i Vladan Tegeltija, novinar sa "PartizanTV-a", koji je doneo snimak iz drugog ugla ove trojke, gde se vidi da je Nedović bez driblinga napravio tri koraka, ali sudije nisu obratile pažnju na ovaj detalj.

Vralo lako bi moglo da se desi da ovaj kiks glavnih arbitara na kraju odlučuje o sudbinama večitih u Evroligi i o tome ko će eventualno poći putem TOP 8 faze takmičenja.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a