MZT IMA KVALITET, ALI ZVEZDA IMA CILJ: "Čvrsto, odgovorno i energično do pobede!"

Tanjug

07. 01. 2023. u 19:54

TRENER Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da "crveno-beli" maksimalno uvažavaju ekipu MZT-a uoči meča 14. kola regionalne ABA lige.

МЗТ ИМА КВАЛИТЕТ, АЛИ ЗВЕЗДА ИМА ЦИЉ: Чврсто, одговорно и енергично до победе!

FOTO: Evroliga

Crvena zvezda je tokom dana doputovala u Skoplje, a večeras će odraditi trening u dvorani "Jane Sandanski". 

- Nemamo zaista mnogo vremena da se osvežimo nakon utakmice u Valensiji, ali kao što često govorim, bez obzira na odsustvo nekih igrača, ostali će morati da daju više. Svaku ekipu uvažavamo, pozicija MZT-a na tabeli nas ne zanima, tim koji ima svoj kvalitet, i sa maksimalnim uvažavanjem ulazimo u ovaj meč kako bi stigli do cilja - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Ivanović će na ovom meču moći da računa i na argentinskog košarkaša Fakunda Kampaca.

- Subotu ćemo provesti u putu i odmoru, ali ćemo imati vremena da se uz trening u hali u kojoj igramo utakmicu, osvežimo i spremni dočekamo ovaj meč. Ne sme i neće biti nikakvog potcenjivanja ekipe koja ima svoj teren, podršku sa tribina, na kraju krajeva i svoj kvalitet. Recept se zna, čvrsto, odgovorno i sa energijom želimo da pobedimo i u dobrom ritmu dočekamo utakmice duplog kola Evrolige - istakao je kapiten Crvene zvezde

Branko Lazić.

Utakmica će biti odigrana sutra od 17 sati. Crvena zvezda se odmah po završetku meča u Skoplju vraća za Beograd, i počinje pripreme za mečeve sa Realom i Monakom 

u Evroligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)