UMESTO U ZVEZDU, PROTIV ZVEZDE: Italijan ne dolazi na Mali Kalemegdan! Litvanci uzeli momka koji se povezivao sa crveno-belima

Novosti online

07. 01. 2023. u 17:16

ITALIJANSKI košarkaški reprezentativac Ahile Polonara bio je jedan od igrača koji se pobezivao sa Crvenom zvezdom, ali, on je potpisao ugovor do kraja sezone sa ekipom Žalgirisa, saopštio je danas litvanski klub.

УМЕСТО У ЗВЕЗДУ, ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Италијан не долази на Мали Калемегдан! Литванци узели момка који се повезивао са црвено-белима

FOTO: ABA liga

Polonara je ranije danas raskinuo ugovor sa šampionom Evrope, ekipom Efesa, a potom je Žalgiris objavio da će italijanski košarkaš nastaviti karijeru u litvanskom klubu.

Polonara (31) je ove sezone u Evroligi prosečno postizao 2,9 poena i imao je 2,2 skoka po utakmici. Pojedini mediji su objavili da bi Italijan mogao da zaigra za Crvenu zvezdu, ali je on odlučio da nastavi karijeru u Litvaniji.

On je pre Efesa igrao za Teramo, Vareze, Ređanu, Sasari, Baskoniju i Fenerbahče. Italijanski košarkaš će u novom klubu nositi dres sa brojem 25. 

Žalgiris je najavio da će Polonara u narednih nekoliko dana stići u Litvaniju, a posle lekarskih pregleda potpisaće ugovor do kraja sezone. 

Litvanski klub je juče potpisao ugovor sa Ajzeom Tejlorom, pošto će Kenan Evans zbog povrede morati da pauzira do kraja sezone.

 

BONUS VIDEO: In memoriam: Siniša Mihajlović - Odlazak fudbalskog bombardera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)