"JADAN BOBAN!" Navijači ne mogu da prežale šta je Marjanović doživeo u NBA ligi (VIDEO)

Novosti online

25. 10. 2022. u 13:09

BOBAN Marjanović je od ovog leta na novom NBA početku, a njegovom novom klubu, Hjuston roketsima, baš i "ne cvetaju ruže".

ЈАДАН БОБАН! Навијачи не могу да прежале шта је Марјановић доживео у НБА лиги (ВИДЕО)

Tviter / SloHoopsFan

"Rakete" su se odrekle onih velikih imena koja su ih krasila minulih godina, nisu tu više igrači kao što su Džejms Harden, Kris Pol, Rasel Vestbruk ili Džon Vol, već jedna mlada, prilično talentovana grupa košarkaša, koja tek treba da sraste u celinu.


A na tom putu postoje i neke "početne boljke", kao što su sukobi različitih temperamenata.

Posle uvodnih poraza na početku nove sezone, a tri su se desila u nizu, za Hjuston je došao na red meč sa Jutom. U pitanju je ekipa koju su mnogi otpisali, misleći da je najgori tim u ligi, ali Juta je, iznenađujuće, dočekala ovaj duel bez izgubljenog meča posle svoja tri takmičarska nastupa (uključujući i lekciju Jokiću i Denver nagetsima).


I, u završnici sinoćnjeg meča između ekipe koja ne zna za poraz i Bobijevog tima koji nije znao za pobedu, došlo je do sukoba Marjanovićevih saigrača. Pred njegovim očima.


Tokom tajmauta, klupske kolege iz Hjustona Džejlen Grin (na snimku desno) i Džabari Smit Junior su ušli u verbalni okršaj, pa iako baš nije najjasnije šta je dovelo do ovog incidenta, jasno se videlo kako Kevin Porter Junior pokušava da smiri Smita, uzaludno ga hvatajući za ruku.

- Jadan Boban, gde je dospeo... - komentarisali su pojedini NBA navijači na Tviteru uz snimak koji je i pred vama, a na kome se vidi kako Marjanović gleda šta se dešava među njegovim saigračima:

Na kraju je ovaj sukob dovoljno "razmrdao" ekipu Hjustona koja je uspela da nanese prvi poraz Juti, i to 114:108, a Boban Marjanović je pobedi doprineo skromno, jednim poenom i sa tri skoka, za svega tri minuta nastupa.

NBA liga - tabela

BONUS VIDEO: Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri