ADETOKUMBO "ISPALIO" NOVICKOG: Nemac "potegao" u Milano da na delu vidi Grka koji se nije ni pojavio na meču protiv Britanaca (FOTO)

Novosti online

05. 09. 2022. u 17:50

KOŠARKAŠKA repreyentacija Grčke odlično je počela takmičenje u grupi C na Evrobasketu, a u prve dve utakmice istakao se bivši dvostruki MVP NBA lige Janis Adetokumbo.

АДЕТОКУМБО ИСПАЛИО НОВИЦКОГ: Немац потегао у Милано да на делу види Грка који се није ни појавио на мечу против Британаца (ФОТО)

FOTO: Fiba basketball

Zvezda Milvoki baksa zabeležila je dva dabl-dabla, protiv Hrvatske 27 poena i 11 skokova, protiv Italije dva poena manje i isti broj skokova.  

Očekivalo se da danas protiv autsajdera grupe Velike Britanije još sjajnije zablista pa je u milanski Forum stigao i legendarni Dirk Novicki, ne bi li na delu video grčko čudo prirode. 

FOTO: FIBA.Basketball


Slavni Nemac je posvedočio dramatičnoj pobedi Hrvata nad Estonijom ali mu se nije ispunila želja da na delu vidi i Janisa.

Novu priliku imaće u utorak kada Grčka igra protiv Ukrajine, a s obzirom na važnost tog meča teško je poverovati da će ga Itudis izostaviti iz tima kao danas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EVROLIGA NAJGLEDANIJA U ISTORIJI: Partizan i Crvena zvezda neprikosnoveni, nema im ravnih