FINAC ODGOVORIO PEŠIĆU: Istina je, slomio sam mu ruku - Govorili smo mu, treneru pazi...

Novosti online

02. 09. 2022. u 22:52

SVETISLAV Pešić je na jučerašnjoj koferenciji za medije nasmejao novinare. Stigao mu je i odgovor finskog reprezentativca.

ФИНАЦ ОДГОВОРИО ПЕШИЋУ: Истина је, сломио сам му руку - Говорили смо му, тренеру пази...

FOTO: KSS

Peteri Koponen završava karijeru na ovogodišnjem evropskom prvenstvu, a Svetislav Pešić je juče otkrio da mu je nekadašnji košarkaš Barselone slomio ruku.

- Imam veoma pozitivna sećanja na njega. Sjajan igrač. Ali, imamo i jedno negativno sećanje: polomio mi je rame! Bio je to pravi hokejaški bodiček na treningu Barselone (smeh). Veoma dobra osoba, mnogo ga volim, legenda je to košarke, ne samo nacionalne, već i evropske, rekao je Pešić.

Srpski novinari su nakon meča Izraela i Finske razgovarali sa Koponenom, a pitali su ga upravo da prokomentariše izjavu Svetislava Pešića.

- To je istinita priča. Kada je došao u Barselonu, on je kao trener uvek bio na terenu tokom treninga, vikao je i davao instrukcije igračima. Jednom se na treningu dogodilo dok smo igrali na dva koša da je on bio na sredini terena, mi smo krenuli u kontranapad, trčao sam okrenute glave i udario sam u njega, a on pao", zastao je, pa se setio neprijatnog osećaja. "Povredio sam mu rame i osećao sam se loše zbog toga naravno. Stalno smo mu govorili 'Treneru, pazi, mi trčimo brzo', rekao je Finac.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju