TRESE se srpska košarka nakon odluke Partizana da ne igra plej-of seriju Superlige Srbije, u kojoj su crno-beli određeni da snage odmere protiv FMP. Direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin nije krio da je šokiran odlukom Partizana.

Revolution

09.06.2022. 19:46

ajde da se vratimo nekoliko godina unazad....kk crvena zvezda nije tri godine igrala uopste nijedno takmicenje pa ipak nije vracena u trecu ligu....ili je kk crvena zvezda zapravo fmp, sto automatski znaci da je fmp igrao kk crvena zvezda ne...radnicki novi sad se onda preimenovao u fmp sto znaci da je on igrao treci rang takmicenja...kako god kako je onda posle tri godine volsebno reanimirana zvezda ili nije ...i kako dva kluba sa povezanom upravljackom strukturom igraju isti rang takmicenja...evo nek KLS odgovori jer ne zaboravim kk fmp iznajmljuje sale mladjim kategorijama za treninge i za to uzima velike pare...zapravo kk crvena zvezda direktno finansira fmp.

Milos

09.06.2022. 20:51

Navijac sam Crvene Zvezde, ali ovj potez Partizana pdrzavam u ptpunosti, vreme je da se neko doxove pameti pa da ovu bruku i sramotu sto se desava na nasim sportskim takmicenjima a pod okriljem drave sklono sa javne scene.