"VOLEO BIH DA NAVIJAČI DOĐU..." Željko Obradović ima molbu za "grobare"

Tanjug

15. 03. 2022. u 15:24

POSLE dobre igre i pobede protiv Budućnosti u Podgorici, crno-beli se nadaju novom uspehu, i to u Evrokupu, gde Partizan u sredu igra protiv Metropolitansa.

ВОЛЕО БИХ ДА НАВИЈАЧИ ДОЂУ... Жељко Обрадовић има молбу за гробаре

Foto: N: Paraušić, arhiva VN

- Nadamo se da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

Crno-beli u 12. kolu A grupe sutra od 20.30 dočekuju Metropolitans.

- Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu, izjavio je Obradović za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac istakao je da su utakmice protiv Budućnosti i Metropolitansa veoma važne po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje.

- Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenađenja u mečevima gde smo favoriti, obezbedili bismo drugo mesto i prednost domaćeg terena na startu plej-ofa. Podjednako je i odgovornost na navijačima da dođu i napune halu i da zajedničkim snagama dođemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno, može da bude utakmica sezone, istakao je Zagorac.

BONUS VIDEO: Neverovatan rafal trojki Alekse Avramovića na večitom derbiju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio