MITROVIĆ PRED FENER: Idemo u Istanbul bez bele zastave

Tanjug

30. 09. 2021. u 16:55

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Luka Mitrović istakao je da tim u Istanbul na duel sa Fenerbahčeom neće putovati sa belom zastavom.

МИТРОВИЋ ПРЕД ФЕНЕР: Идемо у Истанбул без беле заставе

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Crveno-beli sutra od 19.45 sati igraju protiv Fenerbahčea na gostovanju u prvom kolu Evrolige.

- Ne znam da li možemo da budemo potpuno zadovoljni zbog broja igraca koji nedostaju. Teško je trenirati bez četiri-pet prvotimaca. Uprkos nedostacima, igrači koji su tu odradili su dobar posao. Idemo u Istanbul na megdan izuzetnoj ekipi, sa raspoloživim snagama, ali svakako bez bele zastave - rekao je Mitrović novinarima u hali "Aleksandar Nikolić" i dodao:

- Suvišno je pričati o njihovom kvalitetu i iskustvu. Žele posle slabije sezone da poprave utisak. Promenili su dosta igraca, opet zadržali su De Koloa i Veselog. Svesni smo njihovog kvaliteta, ali ova ekipa je tako sastavljena, da ne ustukne ni pred jednim protivnikom. U mislima će nam biti samo jedna stvar - da pokušamo da pobedimo - zaključio je povratnik u Zvezdu.

Njegov saigrač Marko Simonović rekao je da će bez obzira na sve zdravstvene probleme ekipa pokušati da prikaže najbolju igru.

- Početak je Evrolige, svi smo veoma motivisani i jedva smo čekali da počne. Nažalost, mnogo zdravstvenih problema i to je veliki problem. Veoma je teško za neke prognoze, da se bilo šta govori unapred. Mi smo nov tim sa mnogo zdravstvenih problema, oni su isto nov tim sa novim trenerom. Najbitnije je da gledamo nas, našu igru i da se potrudimo da odigramo što bolje. Da vidimo gde smo sada trenutno, pa iz dana u dan da probamo da dižemo igru i formu - istakao je iskusni košarkaš.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)