BOGDANOVIĆ PROGOVORIO O POVREDI: "Uradio sam sve što sam mogao"

Novosti online

24. 06. 2021. u 20:57

UPRKOS hroničnim problemima sa kolenom, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović daje doprinos Atlanti u borbi za finale NBA lige.

БОГДАНОВИЋ ПРОГОВОРИО О ПОВРЕДИ: Урадио сам све што сам могао

Foto: Nebojsa Parausic

Sjajni šuter zabrinuo je sve kada se povredio u polufinalu Istočne konferencije protiv Filadelfije, bilo je nezivesno da li će zbog problema sa kolenom uopšte moći da igra u “majstorici”, ali se on vratio i pomogao uz smanjenu minutažu.

Bogdan Bogdanović je bio na parketu i u prvom meču finala Istoka protiv Milvokija, a sada je prvi put govorio o povredi koja je zadala glavobolju i selektoru Igoru Kokoškovu.

– Osećam se odlično, posebno nakon pobede prošle večeri – rekao je nasmejani košarkša Atlanta Hoksa u razgovoru sa reporterima dan nakon prvog meča serije.

Bez obzira na povredu odlični Srbin je fokusiran samo na teren.

– To je što je. Ne želim da ispadne da samo pričam o kolenu i sličnim stvarima. Mislim da sam na prošlom meču uradio sve što sam mogao. Mislim da sam dao doprinos kako bismo dobili meč – dodao je Bogdan Bogdanović.

Košarkaš Atlanta Hoksa je odigrao 28 minuta prethodne večeri i šut ga nije služio, postigao je samo četiri poena (1/6), pa je evidentno da povreda još malo utiče na njega, ali ne sumnjamo da će uspeti da se izbori sa tim problemom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)