SVETSKO prvenstvo u fudbalu 2022. je ušlo u završnicu, a Hrvatska to dočekuje "na nogama". I, Novak Đoković je sastavni deo tamošnje euforije.

DOKLE BRE NOLE

12.12.2022. 20:28

...ZAR NIJE BILO DOSTA SR*NJA 2018. GODINE, kad si navijao za ustase protiv bratske Rusije? Evo meni nije Argentina bratska, ali opet navijam za njih u sutrasnjoj utakmici. Sto se tice prvaka sveta, najradje bi mi bilo, kad bi to osvojio Maroko, koji stvarno igra najlepsi fudbal na ovogodisnjem SP u Kataru, Maroko prolazi iskljucivo svojom igrom, a ne na srecu kao ustase, i jos pojedini koji su se na nekakve cudne sudijske odluke. KONCENTRISI SE NOLE NA AO, USTASE CE I ONAKO DA SLAVE UZ USTASKE PESME, kao sto su slavili i do sada. Jos nesto Nole, budi siguran da ti danas nebi imao majku zivu, da je kojim slucajem 1991. do 1995. godine upala ustasama u ruke, to ti Nole govorim iz iskustva. BUDI POZDRAVLJEN TENISKI CARE, I SPREMAJ SE ZA POCETAK SEZONE 2023. GODINE, i zelim ti da osvojis bar 3 GS u sezonu koja uskoro pocinje.

Sexy goxy

12.12.2022. 20:58

Nek Hrvati navijaju za tebe u Australiji, jesi mešanac, ali u Srbiji si ponikao,a sve si bliži i Hrvatima i Crnogorcima, sretno ti sa njima bilo, a zaboraviće te na prvoj krivini

Republika Srpska

12.12.2022. 21:02

Kada bi hrvati igrali protiv plemena " tuci - muci" iz Amazonije ja bih navijao za pleme " tuci - muci" iako su velike sanse da izgube. U pamet se Braco Srbi jer poneki od vas imaju kratko pamcenje. Sto se Noleta tice " no comment "... vreme je za " piramide" u Visokom i energiju koja ulazi kroz tabane ....

buki

12.12.2022. 22:25

@Igor - Srbi su tek posle drugog genocida nad njima, shvatili da u Hrvatskoj nema ni 2% tih normalnih, pa da naša deca ne bi doživela i treći, počeli smo ih učiti ko su nam neprijatelji kojima nikad ne smeju okretati leđa i sa kojima uvek moraju biti oprezni.

Brus Vejn

12.12.2022. 21:24

Svako ima prava da navija za koga hoce, ali isti Luka Modric je javno rekao da se odrice majcine familije srpske… Novak je legenda tu nema sta, samo mu zameram sto je u Barseloni katalonac, u Madridu navija za Real i tome slicno…

Kosta

12.12.2022. 21:25

Nole je svetski covek i hriscanski spusta loptu a javna podrška je i zbog postovanja prema prijateljima, pre svih Ivanisevica i Pilica, a i babi i dedi sa majcine strane. Sasvim razumljivo kada se stavimo u njegov položaj i to nista ne umanjuje njega kao velikog Srbina, u pozitivnom smislu.

Mira

12.12.2022. 21:31

Deco da li ste vi normalni ili cipovani. Ovo je fudbal, fudbaleri Hrvatske igraju fenomenalno i to im se mora priznati, po cemu ste vi bolji u razmisljanju od onih koje se prozivate. Novak je pravi boziji covek i pravi patriota, a sta ste vi? Sta ste postigli svojim radom i trudom, sem sto seruckate.

zyv

12.12.2022. 21:48

Ma ako je i od Djokovica previse je . Sport treba da se drzi dalje od politike ali nas Hrvatska politika ne ostavlja na miru cak ni u sportu. Neke stvari su previse jasne a i sensitivne da bi se samo tako ignorisale . Znam da ce ovo mnoge iznervirati ,ali smucio mi se Novak zbog mnogih stvari .

Eeee

12.12.2022. 22:41

E moj Nole imas posla s ljudima koji moraju da se dokazuju u svakoj prilici ,jer su ljudi koji su se odrekli svojih predaka Srba .Mislim na Veliku većinu.Kompleksi ,ali MORALNI.

Ljubica

13.12.2022. 07:32

Novak je to izjavio pre četiri godine, a majka mu je Hrvatica, pa je to za mene i normalno,, sad kad su naši ispali. Verovatno niko od nas ne bi imao ništa protov da sin od Ane i Bastijana navija za Srbiju. Nije fer napadati Noleta, koji uvek ponosno ističe da je Srbin.