NIJE IM DOVOLJAN SAMO ĐURĐEVIĆ: Crnogorci uzimaju još jednog srpskog reprezentativca

Novosti online

07. 03. 2021. u 09:18

VELIKI je broj srpskih fudbalera koji su od razdvajanja dve države igrali za reprezentaciju Crne Gore, a taj trend ne posustaje kako vreme odmiče.

НИЈЕ ИМ ДОВОЉАН САМО ЂУРЂЕВИЋ: Црногорци узимају још једног српског репрезентативца

Foto: N.Paraušić

Na narednom okupljanju Sokolova biće Uroš Đurđević, momak iz Obrenovca, koji je u dresu reprezentacije Srbije osvojio omladinsko Evropsko prvenstvo u Litvaniji 2013. godine. Poziv za A tim Orlova nije dobio, te se opredelio da zaigra za Crnu Goru.

A, kako piše CG portal, tamošnji Fudbalski savez je „nanišanio“ da uzme još jednog srpskog napadača. Radi se o Slobodanu Tediću, koji ima 20 godina, još je član mlade reprezentacije Srbije. Tedić je fudbaler Mančester sitija, u koji je otišao iz Čukaričkog u rekordnom transferu, a sada igra za holandski Cvole kao pozajmljeni igrač.

Za razliku od Đurđevića, Tedić je i te kako u planovima Fudbalskog saveza Srbije, tako da Crnogorci teško da mogu da ostvare nameru i preusmere ga ka taboru Sokolova. Pored velikih igračkih kvaliteta, činjenica da je rođen u Podgorici je verovatno uticala na FSCG da se zainteresuje za Slobodana.

Tedić je odrastao u Novom Sadu i prve fudbalske korake je napravio u školi Vojvodine, odakle je prešao u Čukarički.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024