EKSKLUZIVNO - LUKA MILIVOJEVIĆ: FSS me je oterao iz reprezentacije gledao sam menadžerisanja, sklanjanja...

Ž. Urošević

06. 03. 2021. u 08:39 >> 08:40

NACIONALNI fudbalski tim Srbije ostao je bez Luke Milivojevića (29). Kapiten Kristal palasa je ekskluzivno za naš list poručio da više neće nastupati za „orlove“.

ЕКСКЛУЗИВНО - ЛУКА МИЛИВОЈЕВИЋ: ФСС ме је отерао из репрезентације гледао сам менаџерисања, склањања...

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

- Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa  reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina – istakao je Milivojević za „Novosti“.

Naš as je naveo i razloge za ovu odluku.

- Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima).

Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti, i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspeha u budućnosti – završio je Milivojević.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!