TI SI ČOVEK BEZ DOSTOJANSTVA: Navijači udarili po Baloteliju, žestoko im odgovorio

Novosti online

26. 01. 2021. u 20:52

PONOVO je Mario Baloteli u centru pažnje.

ТИ СИ ЧОВЕК БЕЗ ДОСТОЈАНСТВА: Навијачи ударили по Балотелију, жестоко им одговорио

FOTO: EPA

Monca je nedavno gostovala Breši u Seriji B, a Baloteli prilikom dolaska nije dobio dozvolu da se parkira unutar parkinga na stadionu, iz kluba su se pravdali da je to praksa. 

On je morao da parking mesto pronađe van stadiona, a dešavanja na terenu je pratio u društvu predsednika Monce Adrijana Galijanija.

Balotelija je ispred stadiona dočekao i transparent navijača Breše, kojim su mu poručili da nema dostojanstvo.

- Postoje igrači koji vole ovaj grad, a ti za nas ništa ne vrediš. Ti si čovek bez dostojanstva, glasila je poruka.

Nekadašnji reprezentativac Italije je rođen 1990. godine u Palermu, ali je odrastao u Breši, gde je i imao prethodni angažman. Kada su krenuli loši rezultati Baloteli je odučio da tim napusti na polusezoni i ostavi ih na cedilu, što mu navijači nisu zaboravili, a očigledno ni oprostili.

Odmah nakon meča odgovorio je Mario Baloteli besnim navijačima. 

"Moji nastupi prošle godine, slažem se sa vama, nisu bili prema Mariovim standardima i za to sam sam kriv, ali mogu vam reći da je na njih uticao i ovaj lik koji nažalost ne voli ovaj grad, ne voli ove boje, a sigurno ne voli ni vas. Do sada sam ćutao, upravo zato što imam dostojanstvo i ljubav prema ovom gradu i njegovim bojama. Žao mi je što je gotovo, ali je istina da je Breša bila, jeste i uvek će biti moj dom. Uvek će imati moje poštovanje. Možda ovaj natpis ispred stadiona mogli da napišete "znate kome". Jer on je osoba koja ne poštuje ni svoje igrače. Laku noć, Breša zauvek u srcu, napisao je Baloteli. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna