NIKOLIĆ: Previše smo poštovali Bajern

Novosti online

28. 10. 2020. u 08:16

POSLE prvih 180 minuta u Ligi šampiona moskovska Lokomotiva na svom kontu ima jedan bod. A nije daleko bila ni od drugog.

НИКОЛИЋ: Превише смо поштовали Бајерн

FOTO: AP

Desetak minuta pre kraja utakmice sa Bajernom u Moskvi je bilo 1:1, međutim sjajan volej Jozue Kimiha rastužio je navijače Lokosa i jedinog srpskog stručnjaka u ovom izdanju elitnog takmičenja, Marka Nikolića.

Bez obzira što mu ovakav poraz od prvaka Evrope nije lako pao Nikolić je pun hvale za izdanje svojih fudbalera...

- Odigrali smo dobro, imali puno šansi. Možemo da budemo ponosni na sopstveni učinak - kazao je nekadašnji šef struke Partizana.

- Nismo imali sreće. Ekipa je pokazala motivaciju, strast, taktičku disciplinu, hrabrost na terenu i veliko samopouzdanje. Vladala je zaista sjajna atmosfera na stadionu. Sve to davalo je veliku energiju igračima... Velika šteta što se završilo na ovakav način.

Ruske kolege zanimalo je kako je Nikolić motivisao igrače pred utakmicu...

- Ne treba ništa posebno da pričate pred meč sa Bajernom. Bilo je potrebno taktički pripremiti tim. Mislim da smo u prvih 20-25 minuta pokazali previše poštovanja prema protivniku. Posle smo stvorili puno prilika za gol. Zato mi je mnogo žao što se ovako završilo. Rezultat jeste važan, međutim u ovom slučaju moram da pohavlim igrače, bili su sjajni - zaključio je srpski strateg.

(Mocart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade