BARSA I MESI ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Izvinjavam se navijačima, pogrešio sam, ali je sve bilo za dobrobit kluba!

Novosti online

30. 09. 2020. u 08:50 >> 09:01

RAT Lionela Mesija i Barselone završen je nakon 40 dana.

БАРСА И МЕСИ ЗАКОПАЛИ РАТНЕ СЕКИРЕ: Извињавам се навијачима, погрешио сам, али је све било за добробит клуба!

Foto: EPA-EFE/ Quique Garcia

Hoće li Mesi napustiti Barselonu bilo je pitanje kojim se bavio celi svet. Argentinac je u današnjem ekskluzivnom intervjuu za katalonski "Sport" poslao potpuno suprotne poruke od onih koje smo slušali prethodnih nedelja. 

"Nakon toliko neslaganja i sukoba, želim konačno stati na kraj svemu tome. Svi navijači Barselone moraju da se ujedine i da budu sigurni da najbolje za naš klub tek dolazi. Još više strasti, Entuzijazma, to je jedini način da dostignemo sve naše ciljeve. Uvek ujedinjeni i veslajući u istom smeru", počeo je Mesi i potom preuzeo odgovornost za nedavna dešavanja: 

"Preuzimam odgovornost za svoje greške. Ako sam i grešio, to sam radio samo kako bih Barselonu učinio boljom i jačom". 

Imao je Argentinski fudbaler i poruku za navijače Barselone. 

"Želim poslati poruku svim članovima kluba i navijačima. Ako sam ih ikako uvredio nečim što sam uradio ili rekao moraju da znaju da sam to uradio uvek misleći o tome šta je najbolje za klub i njegove interese", rekao je Mesi. 

Podsetimo, sve je počelo dolaskom Ronalda Kumana na klupu Barselone pre 40 dana. Mesi je tada na sastanku sa novim trenerom obavestio Holanđanina da želi da napusti klub u kome je već 20 godina i čiji je zaštitni znak. Bio je nezadovoljen vođenjem kluba, posebno Josepom Mariom Bartomeuom. Barselona nije osvojila trofej u prethodnoj sezoni, a šlag na tortu bio je poraz od Bajerna 8:2. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku! 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!