SUBOTIČANI ZA PRIMER ZVEZDI I PARTIZANU: Sudija nas oštetio, ali nije namerno

Tanjug

22. 09. 2020. u 16:03

POTPREDSEDNIK FK Spartak Branislav Savić izjavio je da je evidentno da su Subotičani oštećeni protiv Proletera, ali da se ne ljute na sudije jer smatraju da nije bilo namere.

СУБОТИЧАНИ ЗА ПРИМЕР ЗВЕЗДИ И ПАРТИЗАНУ: Судија нас оштетио, али није намерно

Detalj sa meča Zvezda - Spartak Foto: M.Vukadinović

Spartak je u prethodnom kolu Superlige poražen na svom terenu od Novosađana 2:1, a gol odluke postigao je Ognjen Mitrović u 94. minutu.


- Evidentno je da igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera. To je najvažnije! LJudski je grešiti i ljudski je praštati. Sudijska ekipa Anđelovski, Potočan, Beljin nije imala nameru da ošteti Spartak i to je ono što u naše redove unosi mir, bez obzira na gorak ukus u ustima", izjavio je Savić.

Kako je naveo, svedoci smo da je u poslednje vreme postalo popularno da se posle svake utakmice izdaju saopštenja i da vlada jedan mali rat saopštenjima.

- To od nas nećete videti i mi nećemo pisati ništa na tu temu. Ko misli da je to put za uspeh, neka radi tako. Bitno je da nema namere. Mi smo i u prošlom kolu izgubili bodove kada je u 94. minutu dosuđen diskutabilan jedanasterac za Novi Pazar, pa nismo dizali prašinu i odmah osuđivali sudije. Prati nas neka zlo kob sa tim suđenjem, ali nema predaje"

Savić dodaje da nije siguran da bi bilo ovako da je situacija obrnuta.

- LJudi olako izgovaraju teške reči zbog kojih kasnije imaju problema ili pokušavaju da izvuku korist. NJima poručujem da je jutro pametnije od večeri", zaključio je potpredsednik Spartaka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)