HOROR U HRVATSKOJ: Ubijen mladi fudbaler

Filip Milošević

24. 02. 2024. u 13:32

Kako javlja Slobodna Dalmacija muškarac koji je mladića izbo u prsa je 31-godišnjak A. R. Žrtva je fudbaler jednog kluba u blizini Splita.

ХОРОР У ХРВАТСКОЈ: Убијен млади фудбалер

Foto: Novosti arhiva

Portparloka PU splitsko-dalmatinske Željka Radošević kazala je da su dve osobe uhapšene nakon što je policija, odmah po dojavi o događaju, započela potragu za počiniteljem.

Policija je ranije izvestila da je 22-godišnji fudbaler podlegao povredama u splitskoj bolnici nakon napada u kojem mu je muškarac zadao ubodnu ranu u predelu grudi. Dodala je da je u službene prostorije dovedeno više osoba, od kojih su dve uhapšene u vezi s ubistvom.

Sumnja se da je svađa krenula nakon što je 22-godišnjak odbio braći dati novac, no za sada se slučaj ne vodi kao ubistvo iz koristoljublja, javlja Dalmatinski portal.

Ljudi koji poznaju braću kažu da žive u jako lošim uslovima i da su slučaj za Centar za socijalni rad. Sva tri brata imaju problema s drogom i uglavnom na ulici žicaju novac od prolaznika.

BONUS VIDEO:  „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)