KAKO DO EVROPSKOG PROLEĆA? Evo da li je Zvezdi dovoljan "iks" u Bernu za nastavak takmičenja

Novosti online

08. 11. 2023. u 10:16

Porazom od Lajpciga u četvrtom kolu Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sve šanse za nastavak igranja u elitnom takmičenju. Ali za crveno-bele u preostala dva kola grupe "G" predstoji borba za treće mesto sa Jang bojsom koje garantuje evropsko proleće i igranje u nokaut fazi Lige Evrope.

КАКО ДО ЕВРОПСКОГ ПРОЛЕЋА? Ево да ли је Звезди довољан икс у Берну за наставак такмичења

FOTO: M. Vukadinović

Trenutno i srpski i švajcarski šampion imaju po jedan bod, ali je gol-razlika Crvene zvezde bolja - 5:10 (-5), u odnosu na Jang bojs - 4:11 (-7).

Crvena zvezda bi trijumfom u Bernu obezbedila treće mesto, ali u slučaju remija odlučivali bi mečevi poslednjeg kola. 

Crveno-beli u šestom kolu dočekuju Mančester siti na Marakani, dok Jang bojs gostuje u Lajpcigu. Pod uslovom da remiziraju kao u Begradu (2:2), ukoliko obe ekipe izgube ili odigraju nerešeno sa favoritima u poslednjem kolu, Zvezda će i definitivno biti treća. 

Izabranici Baraka Bahara mogu da ostanu bez trećeg mesta, ukoliko u Bernu bude nerešeno, ako izgube od Sitija, a Jang bojs ostane neporažen u Lajpcigu.

Standings provided by Sofascore

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)