"NAVIJAM ZA ZVEZDU I ZA PARTIZAN": Novi reprezentativac Srbije iznenadio izjavom

Novosti online

11. 10. 2023. u 16:27

FUDBALER Sent Galena Mihailo Stevanović nastupaće za Srbiju. On je dobio poziv za mladu reprezentaciju, a tokom dolaska u nacionalni tim imao je jednu zanimljivu izjavu.

НАВИЈАМ ЗА ЗВЕЗДУ И ЗА ПАРТИЗАН: Нови репрезентативац Србије изненадио изјавом

Foto: EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER

Ovaj 21-godišnjak je do sada nastupao za sve mlađe selekcije Švajcarske, ali doneo je odluku da od sada nosi dres "orlića".

- Igrao sam za Švajcarsku do omladinaca, onda je usledila pauza zbog korone i više me nisu zvali. Potom me je pozvala Srbija i nije mi bilo teško da donesem odluku. Osećam se kao Srbin i želi da igram srcem za svoju zemlju - rekao je Stevanović za "Sportski Žurnal".

Zanimljivo je to da navija i za Crvenu zvezdu i za Partizan.

- Navijam za Zvezdu i za Partizan! Imam drugare koji igraju u Srbiji. Lepo je videti ih u Ligi šampiona. Jedva čekam da doživim osećaj kad zaigram za Srbiju. Lepo su me prihvatili u reprezentaciji. Veliki momenat u mom životu - istakao je vezista Sent Galena.

Srbija u četvrtak od 20.45 gostuje Engleskoj u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. "Orlići" u 1. kolu pobedili Azerbejdžan sa 2:0, dok je "gordi albion" bio bolji od Luksemburga (3:0).

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)